dinsdag , januari 16 2018

Ghouls Gold

ghouls-gold-slotspeel-nu-knopEen eenvoudige slot met een aantal interessante features, Ghouls Gold is een beetje anders dan alles wat op het BetSoft roster, met misschien Chase the Cheese is de enige andere gokkast die dicht bij het komt. Originaliteit is zeker geen slecht ding en Ghouls Gold heeft een veel gaande is, zoals we zullen ontdekken.

Hoewel er slechts 3 pay-lijnen en 3 rollen, zijn er ook een beperkt aantal symbolen, wat betekent dat overwinningen zijn vrij makkelijk te vinden. Het grootste betalende symbool is de woning symbool, dat 500x je lijn inzet voor slechts 3 van hen betaalt, terwijl de geldbuidel en de ketel ook betalen zeer goed.

Ghouls Gold is niet een 3D-sleuf en het niet zijn voorzien van de geweldige graphics of geavanceerde animaties die we gewend zijn van BetSoft, maar voor een eenvoudig spel, die zeker de bedoeling hier was, Ghouls Gold teken alle vakken. Het is zeer snel, zeer eenvoudig te pick-up-and-play, en grote winsten zijn nooit ver weg, ondanks wat lijkt op een laag RTP zijn.

Bonussen

Ten eerste, er is een progressieve jackpot op Ghouls Gold die meestal biedt een grote prijs, maar wel een die afhankelijk is volledig op de website die u het spelen op. Dit is ontgrendeld wanneer u enkel land drie van de jackpot symbolen, maar terwijl dit klinkt erg makkelijk, ze zijn eigenlijk de zeldzaamste symbolen in het spel. Toch Ghouls Gold heeft een van de meest toegankelijke progressieve jackpots die we ooit hebben gezien, dat wordt verdiend lof op zich.

ghouls-gold-paytable-1

Er is een wild symbool, dat is veel vaker voor en dient om uw winsten regelmatig te verhogen, en er is ook een bonusronde, waardoor je krijgt een tijdslimiet en hebben zo veel geesten als je kunt vangen. Ziet eruit als een lange en dunne versie van Caspar, deze geesten zijn zeer makkelijk te vangen en gemiddeld moet je eindigen met minstens 10x uw totale inzet op het einde van de bonusronde.

We houden van grote afbeeldingen en grote bonus rondes, en terwijl Ghouls Gold past geen van die rollen, het is een prachtige kleine spel en degene die we zouden niet het gevoel recht geven een lage score. Immers, het doel was niet om iets groots en indrukwekkend, maar om iets kleins, iets schattig en iets dat regelmatig wint zou terugkeren voor loyale spelers te creëren, en dat is precies wat Ghouls Gold doet. Natuurlijk, het is niet perfect, maar als u op zoek bent naar iets om de tijd te doden, iets om u een pauze van het langzaam laden geven, monster grafische games, dan kassa Ghouls Gold.

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...