dinsdag , januari 16 2018

INVADERS

invadersspeel-nu-knopInvaders is een BetSoft ontwikkelde video slot die grote animaties en waardig graphics voor mobiele en PC-apparaten weergeeft. De 20 winlijnen, 5 rollen gokkast biedt veel aan de verbeelding met zijn verleidelijke ruimte thema om de vele klassieke vreemde symbolen die de rollen te vereren. Spelers zullen zeker genieten van de stereotiepe kleine groene vreemdelingen met een oog, de schotelvormige ruimteschip en rode planeet. De verschillende bonus opties bieden een aantal enthousiaste entertainment met de gebruikelijke mix van multipliers, scatter symbool, wild symbool en indringers bonusspel. Het ontwerp omvat het komische thema georiënteerd symbolen zoals een buitenaards ruimteschip, ruimte rotsen, een krant met de titel vreemdelingen vallen en nog veel meer. Het beste ding over dit spel is de gegarandeerde overwinningen in de bonusronde, samen met animaties onderhoudend in elk aspect van het spel. Als een notitie van belang, dit is zowel voor online spelen als met Android en Apple mobiele apparaten aangeboden.

Invaders heeft vele geweldige functies die hoge uitbetalingen die zijn ontworpen om u gemotiveerd laat staan aan de rand van je stoel te belonen. De achtergrond stelt echt de sfeer met het prachtige uitzicht van de ruimte, een planeet of 2 en miljoenen sterren met een beetje comic relief als de one-eyed groene vreemdeling opduikt in voor een sneak peek. Het thema is eenvoudig, maar leuk, pret en meestal doet ons denken aan arcade games.

De wilde symbool is de krant met de titel vreemdelingen vallen. De wilde zichzelf te vervangen voor een symbool te maken winnende combinaties met uitzondering van de bonus symbolen, multipliers en verstrooit. Invaders omvat multipliers op rol 3, 4 en 5 die binnen combinaties kunnen worden vertoond en te belonen tot 50x het symbool uitbetaling. Er zijn 2 scatter symbolen met de eerste is de meteoor. Het reikt tot 250 munten gezien in elke positie.

invaders

De tweede scatter is het huis met een ruimteschip boven het, 3 van deze zal het bonusspel te activeren. Je zult in staat om alle 3 huizen te selecteren en te ontvoeren goud uit in hen. Het krijgen van meer dan 3 bonussymbolen tegelijkertijd zal de omvang van de awards die gewonnen kan worden verbeteren. Het zou moeilijk 4 of 5 bonussymbolen krijgen, maar omdat ze verstrooit, wordt het zeer wel mogelijk.

De enige teleurstelling met dit spel dat we merkten was dat er geen gratis spins beschikbaar. Wel moet gezegd worden dat er vele andere grote aspecten die zeker goed te maken. Met een ongelooflijke beloningen tot 7.000 munten tijdens de normale gameplay, alsmede multipliers tot 50x, spelers zijn er zeker van winsten die zijn er zeker van te behagen vinden.

Invaders was zeer aangenaam met de eenvoud van de graphics, de arcade game gevoel en de grote science fiction thema. We vonden onszelf uren kunnen vermaken met de one-eyed groene vreemdeling houden van ons bedrijf en ons te begeleiden door de invasie als we in de richting van het ontvoeren van het goud beloningen te bieden heeft gewerkt. Onze waardering: 97/100

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...