dinsdag , januari 16 2018

Jackpot Jamba

jackpot-jambaspeel-nu-knopHet is tijd om op voorraad met sterke drank, voor te bereiden op kaas en ananas te eten op een stok en kruis je vingers voor wat geluk want we controleren deze partij-themed online slot van Betsoft. Het heet Jackpot Jamba en terwijl de graphics een beetje simpel kan kijken, dit spel wordt geleverd met een bonusronde en een progressieve jackpot – lees hieronder de volledige recensie voor alle essentiële details.

Jackpot Jamba is een vijf reel slot met drie rijen en maximaal negen winlijnen; zoals reeds vermeld het ontwerp is een fundamentele een en dat is omdat het een van Betsoft oudere games, maar er zijn enkele leuke boings en klikken in de geluidseffecten evenals enkele saxofoon clips om dingen tikkende mee te houden.

jackpot Jamba wildThere zijn enkele partij-themed symbolen, met inbegrip van een cocktail, een kazoo en een geschenk evenals meer traditionele iconen – een pruim, rode zevens en enkele kersen. Winnende combinaties hoeven niet te starten op de linkerkant.

De wilde symbool is een feestmuts die vervangt voor alle anderen met uitzondering van het bos van ballonnen.

Party 7s Bonus Ronde

Dit is een eenvoudige picking round veroorzaakt door de aanvoer vijf van de paarse zevens op een actieve winlijn; alles wat je hoeft te doen is pop een van de ballonnen op te bieden aan een prijs op basis van uw inzet te onthullen.
jackpot-jamba-2

Progressive Jackpot

Om in aanmerking te komen voor de progressieve jackpot je nodig hebt om te wedden op het maximale niveau en dan moet je het land vijf van de ballon symbolen op een actieve winlijn. De prijs je zal winnen is boven de rollen getoond.

Uitspraak

Jackpot Jamba is een beetje gedateerd spel nu, maar het is nog steeds de moeite waard als je een fan bent van progressieve jackpots bent.

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...