dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT KLASSIEKE GOKKASTEN / Mermaid’s Pearl

Mermaid’s Pearl

mermaid-s-pearl-logospeel-nu-knopMermaid’s Pearl is een 3-rollen en 5-winlijnen Classic Slot, dat deel uitmaakt van vervroegde vrijlating BetSoft’s. Het thema van het spel is gebaseerd op een verlaten eiland met gelukkig Zeesterren, mooi Mermaids en de schelpen. Ook al is de boodschap is duidelijk en de graphics zijn scherp genoeg, de hele grafische vormgeving is erg kinderachtig en soms weerzinwekkend. Misschien was het de bedoeling zo te zijn, maar het zou nog veel meer elegant als de ontwerpers brachten een beetje meer tijd het perfectioneren van de foto’s en het algemene gevoel van het milieu.
Functies en Bets bij Mermaid’s Pearl Slot
In vergelijking met software van andere soortgelijke producten, deze komt alleen in volledige grootte te bekijken, wat betekent dat spelers kunnen zien alleen het ingezoomde in een deel van de gehele machine het verlaten van de flitsende en kleurrijke weergave van de uitbetalingen uit het scherm. Alle relevante knoppen en displays zijn in de verwachte posities. Het kiezen van Bet One onder de rollen één of meerdere keren kunnen spelers kiezen hoeveel winlijnen ze bereid zijn om op te zetten met elke draai.
Het is sterk afgeraden om te kiezen onder de vijf als het dramatisch de kans op het raken van een winnende combinatie, dat is al moeilijk genoeg om te activeren zal afnemen. In dit geval te klikken op Bet zal Max van pas komen door automatisch selectie alle winlijnen voor je. Aan de linkerkant van de rollen is er een extra knop, waarmee gamers kiezen voor de munt grootte van 0,02 tot 1. Hoe hoger de inzet, hoe groter de prijs.

betsoft-slots-mermaids-pearl
Symbolen en Uitbetalingen
De maximale jackpot die gewonnen kan worden het spelen van deze machine is relatief bescheiden in vergelijking met zijn concurrenten: $ 1.000. Gelukkig is er een wild symbool, dat werkt op dezelfde manier waarop wij die kennen: het vervangt alle andere symbolen en geeft elke spin een extra kans om een winnende combinatie te raken. Daarnaast kun je andere iconen, zoals palmen, een-, twee- en pensen Bars, Gold Fish, Starfish en ga zo maar door. De laagst mogelijke winnende combinatie wordt geactiveerd wanneer speler raakt een enkele Zeester, godfish of een Palm. Alle andere moeten komen in paren van drie.
Mermaid’s Pearl Slot Samenvatting
Mermaids Peal komt over een beetje kinderachtig en saai, dat iets wat sommige spelers vinden aantrekkelijk zou kunnen zijn, maar kon het Slot onaangetast door vele andere vertrekken. Als je van Mermaids en blauwe oceaan evenals geïnteresseerd in een goede oude klassieke Slot machines, dan is dit spel is voor jou.

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...