dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT KLASSIEKE GOKKASTEN / Out of this World

Out of this World

out-of-this-world-slotspeel-nu-knopBuitenaardse levensvormen hebben voor een lange tijd deel uit van de popcultuur, zoals blijkt uit de vele tv-series en films die zijn geproduceerd rond het thema. Niet van deze wereld is een slot spel dat dezelfde soort plot is voorzien en ontworpen voor liefhebbers van het paranormale. Deze video slot door BetSoft is een 5-reel, 9-winlijn slot game dat je een kans om een close encounter met wezens van een andere planeet hebben geeft. Als je klaar bent voor een ervaring die is niet van deze wereld zijn, krijg je spullen en laden voor een spannende ruimtevlucht. Het spel is compatibel met Linux, Windows en Mac-computer / laptop besturingssystemen en is direct spelen, zonder download nodig.
Thema
Niet van deze wereld is ingericht rond het paranormale. Afgezet tegen de achtergrond van verre planeten en sterrenstelsels, wordt de haspel zelf geladen met Alien, ruimteschepen, en Planet symbolen, evenals Aantal en Letter iconen. De inzet plaatsing wordt compleet geleverd met geluidseffecten die doet denken aan Star Wars sequels. Een vreemdeling waarnemer controleert continu de voortgang van het spel, cueing overwinningen en bonus rondes in ‘alien-speak’.

out-of-this-world_765x460
Voor elke spin, moet u verschillende combinaties van cijfers, letters, Ruimteschip, Alien, en Planet pictogrammen af te stemmen om te winnen. Er zijn andere meer complexe combinaties die geven nog groter uitbetalingen dan de eenvoudige uitlijning van 2 of 3 pictogrammen.
bookmark deze

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...