dinsdag , januari 16 2018

Pharaoh King

pharaoh-kingspeel-nu-knopHet oude Egypte is een vruchtbare voedingsbodem voor gokautomaat thema’s. Tussen de piramides, mummies, de Nijl, en Cleopatra, er is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een excuus om grote prijzen weg te geven. Een goed voorbeeld van een game die een zware wissel trekt op deze ideeën is, Pharaoh King is een Egyptisch-thema slot machine gemaakt door Betsoft Gaming. In dit spel, zal je gegeven worden tal van mogelijkheden om grote prijzen te winnen – vooral als je de oude graven dat de farao zelf huis kunt ontgrendelen!

 

Pharaoh King Slots Basics

Pharaoh King is een 20-lijn, vijf haspel gokautomaat dat beschikbaar is in alle Betsoft casino’s. Spelers kunnen spelen voor maximaal vijf munten per actieve winlijn, met een verscheidenheid van verschillende denominaties beschikbaar om uit te kiezen. Het doel van het spel is om identieke symbolen overeenkomen met van links naar rechts over een van uw actieve winlijnen.

Spelers in de hoop een sterke Egyptische invloed op de standaard symbolen in Pharaoh King te vinden zijn waarschijnlijk teleurgesteld worden. Voor het grootste deel, zul je proberen om de afstemming van de klassieke poker rang symbolen, variërend van enkele tientallen tot azen. Je moet ten minste drie van elk van deze symbolen hit in om een prijs te winnen.

Voor grotere wint, zult u wilt uitvoeren in de klei pot of scarabee symbolen, die elk vereisen slechts twee symbolen in om een overwinning te activeren. De scarabee is vooral waardevol, zoals bijpassende vijf scarabeeën op een enkele winlijn zal je een prijs van 1000 credits te verdienen voor elke munt ingezet – een maximum van 5000 credits als je een volle vijf munten ingezet.

Natuurlijk zijn er ook een aantal speciale symbolen verspreid over de rollen die je een paar andere manieren om te winnen. Het woord scatter is bijzonder geschikt voor het pictogram piramides, die fungeert als scatter van dit spel. Als twee of meer van deze symbolen verschijnen op de rollen, heb je meteen kans op een bonus prijs – zo veel als 2000 credits voor elke munt die je hebt ingezet als vijf piramides weergegeven op het scherm.

Een ander pictogram om een kijkje te nemen voor het wild symbool. Dit symbool kan vervangen voor een van de reguliere winnende symbolen (maar niet de verstrooiing), met op de uitzondering, die we later zullen praten over. Er is ook een belangrijk symbool, dat essentieel is voor de toegang alleen bonusronde van deze machine.

pharaoh-king-slot

Speciale functies in Pharaoh King

In Pharaoh King, zijn de grootste winsten gereserveerd voor spelers die de geheimen van het graf van de farao’s kunt ontgrendelen. Om dit te doen moeten spelers een reeks van drie toetsen die willekeurig kunnen worden weergegeven op de vijfde spoel van dit spel verzamelen. Er zijn drie verschillende sleutels beschikbaar: rood, blauw en groen. U hoeft niet te lopen in alle drie op de zelfde draai om te winnen, hoewel; in plaats daarvan, zal het spel onthouden welke toetsen je al hebt verzameld, zodat je weet wanneer je te dicht bij het ontsluiten van de bonus ronde.

Wanneer u eindelijk de derde sleutel, zult u worden genomen om een tweede scherm bonus ronde die plaatsvindt in een graf met zes verschillende urnen. U wordt gevraagd om te klikken op de urn van uw keuze, die een prijs van instant bonus credits zal onthullen. U kunt blijven klikken op urnen om meer prijzen te onthullen totdat u geopend die het woord “verzamelen”, die het einde van het spel signalen omvat. Op dat moment zal uw winsten worden opgeteld en toegevoegd aan je saldo. Dit zal ook opnieuw uw sleutels, wat betekent dat je nodig hebt om alle drie terug te vinden met het oog op de bonus ronde opnieuw triggeren.

Er is ook een progressieve jackpot die beschikbaar zijn via Pharaoh King. Om in aanmerking te komen voor deze jackpot – die varieert in grootte, afhankelijk van de munt denominatie u hebt gekozen om te spelen voor. Om de jackpot te winnen, moet u eerst te spelen voor het maximum aantal munten toegestaan. U kunt dan naar beneden de progressieve jackpot als het je lukt om vijf scarabs hit op een enkele winlijn. Houd in gedachten dat wilde symbolen niet tellen mee voor deze winnende combinatie; als je een wild symbool als onderdeel van een vijf scarabee win, dan heb je alleen beloond met de normale uitbetaling voor die combinatie.

Ons oordeel over Pharaoh King

Pharaoh King is niet echt een flitsende spel, vooral in vergelijking met de rest van de games gevonden in de Betsoft lineup. Er is maar één van de bonus spel, en de graphics en geluiden zijn niet iets om naar huis te schrijven. Maar als je op zoek bent naar een eenvoudiger slot dat is meer over de klassieke gameplay in plaats van presentatie, zou je een veel te graag over de Pharaoh King te vinden. Niet alleen is dit spel biedt een grote progressieve jackpot, maar er zijn ook tal van manieren om grote prijzen te winnen op de rollen: van de bonus ronde om de enorme scatter wint, er zijn een hoop verschillende prijzen ter waarde van duizenden kredieten gewoon wachten om te worden won. Als het winnen van grote zaken meer dan animaties en interactieve bonusmateriaal, Koning van de Farao is zeker een kijkje waard.

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...