dinsdag , januari 16 2018

Reel Outlaws

reel-outlaws-slotspeel-nu-knopHet oude Westen is wederom onze bestemming als we uitchecken dit online slot van Betsoft Gaming alzo schijnen uw sporen, poets je schoenen en zet je cowboyhoed op Reel Outlaws, een sfeervolle strooptocht terug in de tijd naar toen bonus features veel eenvoudiger spelen. Lees hieronder de recensie voor alle essentiële details.

Reel Outlaws is een vijf reel slot met drie rijen en maximaal negen winlijnen; de rollen uitpuilen van de voorkant van een houten structuur in sommige stoffige grensstad, de lucht is blauw en de knop onder de rollen zijn vervat in hoefijzers.

reel outlaws wildAll de symbolen zijn gerelateerd aan het thema en zijn voorzien van een gebleekte schedel, wilde posters, een sheriff badge, een revolver, een paar laarzen, een cowboyhoed, een aantal whisky, sommige cactussen en een grote rode zeven in een hoefijzer.

Het wild is grote sterren-and-stripes Wild en vervangt alle anderen met uitzondering van de scatter en de bonus symbolen.

reel-outlaws-slot-gs

Reel Outlaws Bonus

reel outlaws bonusThis is een eenvoudige picking spel en het wordt veroorzaakt door de aanvoer drie of meer van de Reel Outlaws bonussymbolen op een actieve winlijn. Je zult een klein uitbetaling afhankelijk van of u deze ronde met drie, vier of vijf symbolen getriggerd ontvangen en dan zul je worden genomen om een scherm met whiskey flessen. Het enige wat je hoeft te doen is schieten de flessen één voor één voor geldprijzen tot u de ‘Collect’ op welk punt je terug naar het basisspel.

Uitspraak

Reel Outlaws is leuk, als een beetje gedateerd nu; de muziek en de graphics zorgen voor een leuke Wild West sfeer en er is wat geld te worden gehouden als je de bonus ronde kan leiden.

Bekijk dit ook eens

royal-reels

Royal Reels

De Royal Reels slots game Wordt geproduceerd deur BetSoft. BetSoft is a van de Kleinere ...