dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / Betsoft kondigt samenwerking met Suprnation aan

Betsoft kondigt samenwerking met Suprnation aan

Betsoft kondigt samenwerking en dat zij een partnership met Suprnation hebben ondertekendBetsoft kondigt samenwerking met Suprnation aan, toonaangevende 3D iGaming leverancier Betsoft Gaming heeft aangekondigd dat zij een partnership met Suprnation hebben ondertekend, exploitanten van de gaming site VoodooDreams.com. Onder de voorwaarden van het partnerschap zal Suprnation Betsoft’s blockbuster Slots3â„¢ collectie van echte 3D video slots evenals de explosief populaire Togoâ„¢ lijn, van mobiele games brengen aan hun grote en toegewijde speler database  via de VoodooDreams.com website. Voornamelijk gericht in de richting van de Zweedse en Scandinavische markten, Suprnation heeft plannen om uit te breiden naar gereglementeerde markten zoals Nederland, UK en Denemarken.

Suprnation is een ideale kandidaat voor samenwerking

Suprnation is een ideale kandidaat voor samenwerking en we zijn erg blij deze deal samen te hebben getekend”, zegt Mark McKeown, Betsoft’s VP van Sales en Marketing. “De kern van hun bedrijf bestaat uit veel industrie veteranen, iets wat zowel respect en bewondering teweeg brengt. Dat niveau van kennis is enorm belangrijk in de huidige snel ontwikkelende markt. Wij verwachten indrukwekkende resultaten van deze samenwerking, en samen zullen we nieuwe hoogten van succes weten te bereiken als we doorgaan met de iGaming inhoud die wij nu voeren en uitbrengen te ontwikkelen. ”

We hebben onze site gebouwd om te dienen als een op de toekomst gerichte portal, de volgende generatie casino en de speler is speciaal op maat gemaakt in de richting van mobile gaming, zei Henric Andersson van Suprnation. Met de populariteit van mobiele games die groeit elke dag, Betsoft is wat de perfecte keuze als we op zoek naar content leveranciers. De kwaliteit van hun mobiele games is bijna  niet te evenaren, en we in het bijzonder onder de indruk van de ongelooflijke bereikbaarheid van de Betsoft Togoâ„¢ collectie. Deze games kunnen worden afgespeeld op elke browser, op elk moment. De widerange aan thema’s biedt iets voor ieders smaak, en we zijn ervan overtuigd dat onze trouwe speler basis enorm zal genieten van deze Betsoft games. “

Bekijk dit ook eens

Magic Shoppe en The Angler

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite ...