dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / Betsoft Gaming bereikt overeenstemming met Microgame

Betsoft Gaming bereikt overeenstemming met Microgame

Casino games ontwikkelaar Betsoft Gaming heeft overeenstemming bereikt over een nieuwe voorraad deal met de Italiaanse platform provider Microgame.
Microgame zal een aantal van Betsoft de meest populaire games, waaronder SugarPop !, Alkemor’s Tower en Mr. Vegas onder andere aan haar operator partners in Italië te bieden.

“We zijn enorm trots op de samenwerking met Microgame,” zei Betsoft sales executive Francesca Raniolo. “De AAMS gecertificeerd games zullen we aanbieden op de Italiaanse markt via Microgame zijn enkele van onze meest succesvolle titels, games die herhaaldelijk hebben gebroken inkomsten verslagen.

“We zijn ervan overtuigd dat deze games vertegenwoordigen de beste van Betsoft, en we weten dat Microgame de miljoen-plus speler basis zullen blij zijn met het bereik van de thema’s en de diepte van detail dat onze handtekening stijl in het spel planning en het ontwerp door de jaren heen zijn geworden. ”

Marco Castaldo, general manager van Microgame, voegde toe: “Betsoft De spellen hebben een flair en kwaliteit die ongeëvenaard is onder de content providers vandaag. Ze maken het soort spel dat we graag zien in de frontlinies van ons aanbod naar onze trouwe playerbase, games die zijn bezig met een sterke nadruk op meeslepende plezier.

“Betsoft zijn het ontwerpen van de toekomst van de iGaming, en we gretig anticiperen op wat ze in de komende maanden zal produceren. Wederzijds succes is verzekerd, zowel door onze positie op de Italiaanse markt en de capaciteit Betsoft om de games die de iGaming wereld, één spin in een tijd zal veranderen te ontwikkelen. “

Bekijk dit ook eens

Magic Shoppe en The Angler

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite ...