dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / BetSoft GAMING onthult nieuwe SHIFT â„¢ PLATFORM

BetSoft GAMING onthult nieuwe SHIFT â„¢ PLATFORM

shiftBetsoft Gaming, de grondleggers en leiders in echte 3D filmische gaming, hebben de komst van hun eigen Shift â„¢ platform, die is ontworpen om de meeste van HTML5-technologie aangekondigd. Shift â„¢ is het nieuwe kader waarop alle Betsoft games zullen worden gebouwd. Deze next-generation platform is volledig gebouwd met HTML5, dat is een wereldwijde standaard die elke computer en het apparaat kan ondersteunen in de nabije toekomst.

Betsoft Gaming, de grondleggers en leiders in echte 3D filmische gaming, hebben de komst van hun eigen Shift â„¢ platform, die is ontworpen om de meeste van HTML5-technologie aangekondigd. Shift â„¢ is het nieuwe kader waarop alle Betsoft games zullen worden gebouwd. Deze next-generation platform is volledig gebouwd met HTML5, dat is een wereldwijde standaard die elke computer en het apparaat kan ondersteunen in de nabije toekomst.

Adobe is het stopzetten van steun voor hun Flash player, en Shift â„¢ is ontwikkeld om te compenseren voor dat, om ervoor te zorgen dat Betsoft spellen behouden hun weelderige en gedetailleerde graphics en animaties. De Shift â„¢ platform draait native op alle ondersteunende web browser – zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari of Mozilla Firefox, onder andere – zonder de noodzaak van een derde partij plugins. Het Shift â„¢ platform is daarom beveiligd tegen cyberaanvallen, het verlenen van de exploitanten en de spelers die met een gerust hat kunnen spelen.

Het Shift â„¢ platform maakt gebruik van een geheel nieuwe animatie-engine die veel efficiënter dan Flash loopt, wat betekent dat Betsoft’s prachtige games kunnen worden ervaren zoals ze bedoeld zijn. Met de hogere framesnelheid die door deze animatie-engine, geanimeerde game-evenementen zijn opmerkelijk soepel. Dit zorgt voor meer complexe grafische animaties, wat leidt tot meer voldoening en meeslepende gameplay.

“Onze nieuwe Shiftâ„¢ platform vertegenwoordigt de volgende stap in de iGaming evolutie, en is een enorme mijlpaal voor zowel het bedrijf als de industrie”, zegt Mark McKeown, Betsoft’s VP van Sales en Marketing. “Hoewel HTML5 een standaard voor enige tijd is geweest, het is nu pas dat de technologie en hardware genoeg om voor de normen van kwaliteit en visuele uitmuntendheid waarvoor Betsoft games zijn bekend hebben gerijpt. We zijn bijzonder trots op Shift â„¢ te introduceren als een alomvattende oplossing voor de toekomstige ontwikkeling van games. ”

Terwijl Betsoft zal updaten elk spel in hun uitgestrekte, echte 3D-catalogus voor een betere synchronisatie met de nieuwe Shift â„¢ platform, zal het bedrijf nog steeds behouden en bieden Flash-versies van hun iGaming suite voor die spelers die oudere machines of apparaten kunnen hebben.

Bekijk dit ook eens

Magic Shoppe en The Angler

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite ...