dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / BETSOFT GAMING KONDIGT SAMENWERKING MET EVERRICH AAN

BETSOFT GAMING KONDIGT SAMENWERKING MET EVERRICH AAN

Industrie vernieuwers Betsoft Gaming hebben aangekondigd dat zij een partnership met EverRich aangaan. Die zal opereren de Bet98 iGaming websiteBETSOFT GAMING KONDIGT SAMENWERKING MET EVERRICH AAN

Industrie vernieuwers Betsoft Gaming hebben aangekondigd dat zij een partnership met EverRich aangaan. Die zal opereren de Bet98 iGaming website hebt ingevoerd. Onder de voorwaarden van het partnerschap zal de Bet98 site serveren Betsoft volledige spel suite. Waaronder tafelspelen, video poker, de best-in-class ToGoâ„¢ mobiele lijn van games. En de alom geprezen Slots3 â„¢ collectie van echte 3D video slots.

Enthousiast over de samenwerking

“We zijn echt enthousiast over de samenwerking met Bet98”, zegt Joya Zhang, Betsoft Account Manager. “Ze plaatsen een sterke nadruk op het gebruik van de gecombineerde kracht van innovatie en nieuwe technologie om een ​​uitzonderlijke iGaming ervaring om hun spelers, een aspect dat we grote bewondering als marktleiders te bieden. Bet98 zal een perfecte vector waarlangs tot onze handtekening filmische spellen te leveren aan een markt die exponentieel groeit met de dag. ”

“Wij stellen alleen de beste games aan onze spelers”, zei Fanny Ma, Marketing Manager van Bet98. “Betsoft was de hand liggende keuze. Maar onze spelers zijn erg enthousiast en wij ook. We geloven dat we een zeer solide partnership met Betsoft gaan hebben. ”

Over Betsoft Gaming:

Betsoft Gaming, algemeen bekend als de vernieuwer en leider van echte 3D filmische gaming, is een Tier One ontwikkelaar en leverancier van complete systeem online gaming software. Met een spel bibliotheek van meer dan 180 games, waaronder de iconische Slots3 â„¢ serie.

heeft Betsoft Gaming gehaald en zelfs overtroffen de kwaliteit gevonden in console games en geanimeerde speelfilms. Beginnend in 2012, maar Betsoft gestart met een geconcentreerde duw in de sector van de mobiele gaming. Met veel van hun populaire Slots3 â„¢ spellen beschikbaar komen als Togo â„¢ collectie.

Betsoft begon met het vrijgeven van de langverwachte Slots3 â„¢ Interactive â„¢ lijn van games in medio 2013, maar die de toekomst van online slots gaming. uitgebreide portfolio van klanten. Betsoft Gaming omvat enkele van de beste gaming activiteiten in de industrie.

Bekijk dit ook eens

Magic Shoppe en The Angler

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite ...