dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

BETSOFT SLOTFATHER IIBetsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op de oude maffia in Amerika. De Betsoft Slotfather II gokkast zal worden gepresenteerd op Europa’s grootste gokbeurs in Londen aankomende februari ICE.

Slotfather II is voorzien van hoge symbolen, pictogrammen die een hele rol in beslag kunnen nemen. De spannende bonusronde pronkt met de enorme flexibiliteit van Betsoft’s nieuwe, gepatenteerde Shiftâ„¢ platform. Hierdoor ontstaat een nieuw niveau van kwaliteit toegevoegd aan de soepele filmische ervaring waarvoor Betsoft algemeen bekend is.

Slotfather II vertegenwoordigt het echte hart van Betsoft

We zijn blij om Slotfather II naar ICE te brengen, zegt Mark McKeown, Betsoft’s VP van Sales en Marketing. Dit spel vertegenwoordigt het echte hart van Betsoft. We streven voortdurend naar de beste inhoud te produceren die vandaag beschikbaar is in de iGaming markt. De kracht van onze nieuwe Shiftâ„¢ Platform ondersteunt al onze nieuwe games. En gebruik te maken van de opmerkelijke kracht van HTML5. Dit is een uitzonderlijke iGaming ervaring die wij weten te creëren. Een speelbare demonstratie van Slotfather II zal beschikbaar zijn voor ICE deelnemers om te ontdekken op onze Betsoft  S3-312 tijdens de show. Wij dringen er bij alle deelnemers om te stoppen bij onze stand. Het is een aanbod dat u niet kunt weigeren. Hiermee refererende aan een beken slogan uit de Godfather films met Marlon Brando als de familie patriarch.

Betsoft Gaming, algemeen bekend als de vernieuwer van echte 3D filmische gaming

Betsoft Gaming, algemeen bekend als de vernieuwer en leider van echte 3D filmische gaming. En is een zogenaamde Tier One ontwikkelaar en leverancier van complete online gaming software. Met een spel bibliotheek van meer dan 180 games, waaronder de iconische Slots3â„¢ serie. Heeft Betsoft Gaming zelfs  de kwaliteit gevonden in console games en geanimeerde speelfilms. Beginnend in 2012, is Betsoft gestart met een geconcentreerde duw in de sector van de mobiele gaming, met veel van hun populaire Slots3â„¢ spellen. Die beschikbaar zijn gekomen als Togoâ„¢ collectie. Betsoft is begonnen met het vrijgeven van de langverwachte Slots3â„¢ Interactiveâ„¢ lijn van games in medio 2013. Die de toekomst van online slots gaming veranderde. De uitgebreide portfolio van klanten van Betsoft Gaming omvat enkele van de beste gaming platformen in de industrie.

Bij een van de bekendste online casino’s Omnislots kun je alvast een kijkje nemen naar de Slotfather gokkast, klik hier om er heen te gaan.

Bekijk dit ook eens

Magic Shoppe en The Angler

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite ...