dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT NIEUWS / Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft

Magic Shoppe en The Angler Magic Shoppe en The Angler nieuwe games van Betsoft zijn op komst. Als Betsoft fansite mogen wij niet achterblijven om dit nieuws te melden aan onze bezoekers. Volgens wel ingelichte bronnen werkt Betsoft aan twee nieuwe top games voor hun 3D portfolio.

Magic Shoppe en The Angler

De namen van de spellen die respectievelijk in April en Juni uit zullen komen klinken al veelbelovend. Betsoft staat er om bekend dat zij ultieme gokkasten maken met een 3D tintje bij door niemand geëvenaard. Wij klommen in de telefoon om meer te weten te komen over deze games. Julian ons contact persoon kon en mocht er natuurlijk nog niet veel over zeggen.

Suggestieve vragen

Dan rest er ons natuurlijk een ding, suggestieve vragen stellen. We trokken de stoute schoenen aan en kregen al snel de volgende info los over de twee games die overigens ook mobiel beschikbaar gaan komen.

Magic shoppe de toverwinkel

Magis shoppe is een thema gokkast die zich gaat afspelen in een winkel waar de magic plaatsvindt. Wordt het een snoepwinkel, speelgoedwinkel of een shop gevuld met sex speeltjes? Dat is nog te bezien wel zal het spel top bonussen bieden en vele manieren om te winnen.

The Angler

Ah dat moet een vis thema zijn net zoals Lucky angel bijvoorbeeld een super leuke gokkast die zich afspeelt in het ijzige koude Alaska. Wij vroegen het Julian, deze antwoord je zit bijna goed, og het Alaska wordt? Dat is nog te bezien, het kan net zo goed op een tropisch eiland zijn.

In het verleden is het wel eens voorgekomen dat Betsoft namen lanceerde die later veranderd werden net als met de Typsy Tourist gokkast. Dit kan heel verwarrend zijn voor de casino’s en ook de spelers. Echter heeft men dit nu geleerd niet meer te doen en staan de namen vast. Nu nog de gokkasten uitbrengen. Wij kunnen als echte Betsoft fans niet wachten, en u?

Wil je nu al Betsoft gokkasten spelen? Dat kan klik hier en wij leiden je naar een plek waar dit kan.

 

Bekijk dit ook eens

Industrie vernieuwers Betsoft Gaming hebben aangekondigd dat zij een partnership met EverRich aangaan. Die zal opereren de Bet98 iGaming website

BETSOFT GAMING KONDIGT SAMENWERKING MET EVERRICH AAN

BETSOFT GAMING KONDIGT SAMENWERKING MET EVERRICH AAN Industrie vernieuwers Betsoft Gaming hebben aangekondigd dat zij ...