dinsdag , januari 16 2018

moregolddiggingspeel-nu-knopBetsoft Gaming neemt ons mee ondergronds wederom voor hun nieuwste 3D gokkast naar de mijnen voor goud en sla je slag met een grote overwinning. More Gold Diggin ‘neemt ons diep in een mijn waar we worden vergezeld door 3D-personages Jeb en Cletus die op jacht naar goud, om indruk te maken van de prachtige Daisy. Degenen onder jullie die Betsoft Gaming speelautomaten eerder heb genoten kan Jeb en Cletus herinneren van Gold Diggers – waarvan is dit een meer moderne vervolg. Zoals je altijd kunt verwachten van een Betsoft 3D slot is het zat vol met een aantal spannende bonus features, ongelooflijk geanimeerde 3D graphics, en grote winst voor het grijpen – en het is ook beschikbaar op mobiel!

More Gold Diggin ‘is een 5-rollen, 25-winlijn slotmachine, diep in het hart van een mijn met 3D-personages Jeb en Cletus stonden aan weerszijden van de rollen. Betsoft hebben uitstekend werk verricht het creëren van een mining voelen met Gold, Diamond, zilver en olie al gekenmerkt als symbolen op de gleuf, samen met een vat van TNT, en de staaf dynamiet (die fungeert als een wild-symbool). Geen van de standaard speelkaart symbolen zijn voorzien, die eigenlijk meer kans voor degenen grote overwinningen met de TNT en dynamiet verschijnen op de rollen veel vaker geeft.

More Gold Diggin ‘kan gespeeld worden voor maximaal 150 munten en er is een enorme maximale winst waard 2.330.000 munten in de aanbieding – die daadwerkelijk haalbaar lijkt als je eenmaal begint te raken die grote multipliers! Zoals bij alle Betsoft Gaming speelautomaten zij uitblinken met hun bonus features, and More Gold Diggin ‘omvat het volgende:

Free Spins – Als je drie van de TNT vat symbolen landen op rol 1, 2 en 3 vindt u het activeren van de gratis spins functie. Uw gratis spins verdien je een 3x vermenigvuldiger op alle winsten, maar dat kan oplopen tot 15x dankzij de trapsgewijze rollen en extra vrije spins kunnen worden geactiveerd, terwijl in deze modus die resulteren in een aantal zeer knappe overwinningen (in feite zijn we erin geslaagd om 23 gratis spins in totaal bij de herziening van More Gold Diggin ‘).

moregolddiggin-2

Cascading Reels – De trapsgewijze rollen voorzien is de meest opwindende aspect van More Gold Diggin ‘en leidt tot een aantal zeer forse wint. Elke keer als je een winnende combinatie te landen op More Gold Diggin ‘de symbolen zal exploderen te worden vervangen door nieuwe, en moeten deze creëren een andere winnende combinatie ze zullen exploderen weer, het verdienen van een extra multiplier bonus bovenop. Op de eerste explosie krijg je een 1x multiplier, op de tweede explosie krijg je een 2x vermenigvuldiger, op de derde explosie een 3x vermenigvuldiger, en op de vierde explosie en boven een 5x vermenigvuldiger, hoewel de multiplier bonus gereset als er geen verdere wint.

Double Up Game – De dubbele up bonus feature in More Gold Diggin ‘is voorzien van de derde 3D-karakter van het spel – Daisy. In dit spel gaat ze vijf kaarten dan selecteert een van hen en je moet dan een kaart van een hogere waarde te selecteren – enigszins vergelijkbaar met de Paco en de Popping Peppers slot bonus feature. Als het je lukt om een kaart te trekken met een hogere waarde dan de hare u uw winst zal verdubbelen.

Ons Oordeel

More Gold Diggin ‘is een welkome aanvulling op de ongelooflijke Slots3 reeks van games gemaakt door Betsoft Gaming. Het benadrukt hoeveel Betsoft zijn gevorderd in slechts een paar jaar geleden Gold Diggers eerst werd uitgebracht, met deze laatste editie presentatie van veel betere graphics. De trapsgewijze rollen voorzien is uitstekend en zorgt voor een aantal zeer grote overwinningen, net als de gratis spins functie, maar we zijn een beetje teleurgesteld is er geen tweede scherm bonus feature of click me spel dat we zo vertrouwd met in Betsoft slots zijn geworden. De beloningen in de aanbieding zijn al ruim genoeg, dus we zullen niet te hebberig te krijgen!

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...