dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / 2MillionBC

2MillionBC

2_million_b_c_online_slot_van_betsoftspeel-nu-knop2 Million B.C. is 5 rollen en 30 win-lijnen video slot aangedreven door Betsoft software provider. Het thema is, zoals u wellicht al hebben aangenomen, prehistorie en de steentijd. Dit slot wordt gekenmerkt met grote intro animatie en nog betere 3D-graphics. Aan de linkerkant van de rollen vindt u een holbewoner wie je is juichen met elke draai die je maakt te zien.

Voordat u op reis gaat een paar miljoen jaar terug in de tijd op een reis van epische proporties, moet u uw inzet te passen. Door te klikken op een steen met de tekst “Choose Coin”, kunt u munten grootte die varieert van 0,02 tot 1. Ernaast is de steen “Select Lines”, die het aantal regels te wedden regelt stellen. “Bet per Line” past het aantal munten per lijn, en “Bet Max Spin” stelt de maximale inzet en begint automatisch te draaien rollen. “Spin” stelt de rollen in beweging, en blad “Autoplay” die is gelegen in de linkerbovenhoek wordt gebruikt voor het instellen hoe vaak u wilt voor de rollen om automatisch te draaien zonder onderbreking.

Interessante animaties en geweldige graphics brengen u geweldige game-play gevuld met interessante functies die u zeker geklonken om de schermen te houden. Dit slot te bied een Free Spins functie, Saber Attacks voorzien, en een Diamond Bonus award.

Brandende kampvuur is de spreiding van het spel, en je moet raken 3 of meer van hen op de rollen, zal je beloond worden met gratis spins. Wat interessanter is dat je kunt re-trekker van deze functie tijdens de gratis spins modus.

2-million-bc-in-action

Elke keer als je landt een eikel symbool op de rollen, zal een bij verschijnen om het weg te nemen van de rollen en laat ze op de top van de rollen. Zodra je 3 eikels te verzamelen, wordt de functie Saber Attack worden geactiveerd. Op dit punt zal de holbewoners springen op de top van de rollen en je hebt om hem te helpen richten en schieten de Sabertooth tijger. Slaan en kloppen hem uit de bewuste wil award u met onmiddellijke credits.

Diamond bonus ronde wordt geactiveerd zodra je 3 of meer witte diamanten ontvangt op een actieve win-line. Eenmaal geactiveerd krijgt u de gelegenheid om de Caveman helpen om de manier waarop hij zal proberen om de diamant te stelen van de angstaanjagende Sabertooth kiezen krijgen. Diamond Bonus prijs wordt vermenigvuldigd met credits gespeeld op de lijn die deze bonusronde geactiveerd.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...