dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT VIDEOSLOTS / 4 Seasons

4 Seasons

4-seasonsspeel-nu-knop4 Seasons is een Betsoft software aangedreven video slot met 30 pay-lijnen en 5 rollen. Het belangrijkste idee verbergen achter dit slot is de Chinese dierenriem. Dit slot is schattig uitziende en het biedt u een meeslepende game-ervaring, omdat het is gevuld met verschillende game features. De rollen zijn iets transparant, en het decor is Chinees dorpslandschap. Geef deze geweldige video slot een spin hier gratis of bezoek één van de Betsoft casino’s om te spelen voor echt geld.

Voordat u deelnemen aan het doorlezen van deze horoscoop, moet u uw inzet bereik in te stellen. Door te klikken op “Choose Coin” zult u munten grootte die varieert van 0,02 tot 1. “Bet per Line” ingesteld wordt gebruikt om het aantal munten dat u wilt inzetten per lijn in te stellen. “Spin” zullen de rollen in beweging op de op dat moment gekozen inzet en “Max Bet” zal de maximale inzet toegestane instellen en draai de rollen automatisch op die weddenschap. “Autoplay” optie zal automatisch de rollen draaien zonder onderbreking, en “Double Up” zal de functie Gamble starten.

Golden Cat wild symbool in het spel en het kan vervangen voor alle symbolen behalve de Scatter. Als het je lukt om te landen 5 Wilds je zal winnen 5×10000.

Yin Yang is de Scatter symbool en het kan leiden tot Free Spins functie. Als je ergens in het land 3 of meer symbolen op de rollen vindt u de functie te activeren. Het aantal spins zijn afhankelijk van het aantal symbolen je land. Je kunt winnen 8, 12 of 20 spins.

4-seasons

Seizoensgebonden Wheel functie is verbonden met het wiel gelegen in de linker kant van de rollen. Elke 30 draai je maakt het wiel zal draaien en stoppen op een ander dier. De gouden dier betaalt x10, het dier direct links en rechts zilver en ze betalen x5, terwijl dieren linker en rechter vormen de zilveren, zal x2 betalen.

Block Win combo functie creëert gestapelde symbolen. Wanneer een dier verschijnt gestapeld op de rollen en als je genoeg van hen het land om een blok te maken zul je extra multipliers winnen. Twee rollen blok krijgt u x2 multiplier, drie rollen blok krijgt u x3, vier reel blok krijg je x5, en vijf rollen blok zal u x10 multiplier te krijgen.

Dit spel heeft ook een gok functie die kan worden geactiveerd na elke win je landt. Je staat om te verdubbelen uw winst door een eenvoudige toss spel. Je moet kiezen of de toss zal landen op kop of munt. Als je de juiste denk dat je zal je winst verdubbelen als je een verkeerde gok je verliest te maken. Op enig moment tijdens deze functie kunt u uw winst te verzamelen en door te gaan met het basisspel.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...