dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT VIDEOSLOTS / BETSOFT DESKTOP GAMES

BETSOFT DESKTOP GAMES

products-2De Bestoft desktop games zijn ongeëvenaard, en het is gemakkelijk te zien waarom. De toewijding aan het creëren van de beste iGaming inhoud in de industrie leidde hen naar de baanbrekende Slots3 â„¢ collectie van echte 3D video slots te ontwikkelen. Dit briljant gemaakte interactieve serie filmische games is de meest bekende en ambitieuze collectie van video slots gemaakt tot nu toe.

Slots3 â„¢ wordt bepaald door rijkelijk levendige, echte 3D filmische graphics en animaties. Met een breed scala aan thema’s ontworpen om een beroep op het breedste gedeelte van de spelers, is dit een ongeëvenaarde reeks iGaming entertainment gegarandeerd hoge niveaus van verkeer naar uw casino site.

Slots3 â„¢ Arcade – Bestoft heeft een unieke slots game-ervaring door te focussen op high-impact en snelle gameplay. Deze spellen zijn ontworpen voor hoogwaardige spelers die snelle actie en meerdere opwindende kansen voor grote potentiële winsten liever!

Slots3 â„¢ Interactive – het hoogtepunt van iGaming evolutie! Voor het eerst kunnen spelers echt worden ondergedompeld in een discrete fantastische wereld waar hun keuzes invloed hebben op de stroom van het verhaal van de game. Het complex beschikt over een Slots3 â„¢ interactief spel zijn over het algemeen aantrekkelijk voor de spelers van vandaag, een combinatie van concepten en functionaliteit van moderne console videogames met de beproefde video slot om een geheel nieuw product dat is het definiëren van de toekomst van iGaming entertainment te creëren.

Betsoft’s brede waaier van premiere tafelspelen, met inbegrip van dergelijke klassiekers zoals Roulette, Baccarat en Blackjack, onder anderen, zijn gebouwd om de beste van het land-based game-ervaring naar de speler te brengen. Wij bieden meerdere varianten van poker om iets te spannend voor ieders smaak, van Texas Hold’em naar Caribbean Poker bieden.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...