dinsdag , januari 16 2018

Heist

heistspeel-nu-knopBank overvallen zijn misschien een aantal van de meest opwindende criminele ondernemingen. Kijk, we zeggen niet dat je moet gaan en een bank te beroven in het echte leven, maar zeker zorgt voor een geweldig verhaal wanneer iemand anders het doet. Films als Oceans 11 hebben aangetoond hoe koel een groep zeer gemotiveerde dieven proberen in te breken in een onbreekbare kluis kan zijn. En hey, zolang niemand gewond raakt, de dieven kan zelfs de helden!

Detective Albert Kowalski – In Heist, zal je de heldendaden van high-end bankrover Neil Quaylan, evenals de officier belast met de jacht op hem te volgen. Als je werk je weg naar de kluis, heb je een kans om te gaan nemen een enorme score … zolang je niet gepakt in de wet te hebben!

 

Heist Basis Gameplay

Heist is een 3D-slot machine door Betsoft Gaming. Het kenmerkt de meeste van dezelfde gameplay-elementen die standaard in het hele scala van 3D-slots zijn geworden van Betsoft: 30 winlijnen, vijf rollen, en de mogelijkheid voor een verblijf tot vijf munten op elke lijn (elk maar liefst $ 1 waard).

Het spel vindt plaats in de laatste bankkluis dat Neil is gericht op: een enorme bank die miljoenen ponden die rijp voor het oprapen zijn. Zoals in de meeste slots, je doel is om zoveel mogelijk identieke symbolen mogelijk overeenkomen over elke actieve winlijn. Hoe meer wedstrijden je maakt, hoe meer geld je wint!

Natuurlijk, sommige symbolen zijn meer geld dan anderen waard. Items zoals stopwatches, gewelf lay-outs en het beveiligingssysteem zijn over het algemeen een lage waarde symbolen. Aan de andere kant kan onze hoofdpersonages verdien je helemaal de score. Vind Quaylan zich op alle vijf rollen van een actieve winlijn, en je verdient zo veel als € 2500 op een enkele draai!

Heist is alles over de bankoverval thema. Elk symbool in het spel is rechtstreeks gekoppeld aan de aanval op de bank, met items zoals geld, tassen en wapens maken van verschijningen. Zelfs de esthetische elementen van het spel zijn afgestemd op het thema; alles in het spel, van de graphics tot de lettertypen, hebben dat cool, gesteriliseerde moderne look die je zou verwachten van een high-tech, high-security bankkluis.

heist-screenshot-3

Speciale functies in Heist

Bijzondere kenmerken zijn een groot deel van Heist en het is één van de meest populaire online slots met bonus rondes, want er zijn niet minder dan vier verschillende bonusrondes die je kunt activeren door op de juiste soorten van symbolen op de juiste momenten.

Laten we beginnen door te praten over de glassnijder spel, dat wordt geactiveerd wanneer u sloeg drie of meer glazen snijder symbolen op een van uw actieve winlijnen. Wanneer dit gebeurt, wordt u gevraagd om uw keuze van de drie glassnijders, die elk houdt een prijs erachter te selecteren. Je kon een verscheidenheid van verschillende beloningen, waaronder onmiddellijke bonus credits, gratis spins, of toegang tot een van Heist andere bonus rondes te winnen.

Een ander vrij eenvoudig bonus is de Wild Reel. In een mooi stukje van smaak, wordt dit spel geactiveerd alleen als u de C4-explosieven symbool land in de middenpositie van het centrum haspel. Wanneer dit gebeurt, zal een explosie optreden, en de middelste rol zal wild worden. Bovendien zullen alle winsten met inbegrip van de wilde reel voorzien van een 2x vermenigvuldiger, het maken van uw winst nog lucratiever. Nog beter, soms de wilde reel wordt vergrendeld, zodat u een extra draai te verdienen met het centrum reel resterende helemaal wild en de toekenning van het dubbele van de normale winst!

In tegenstelling tot de meeste van de Betsoft games, Heist beschikt ook over een ander casino klassieker: een scatter symbool. In dit spel, de scatter symbool is een boor. Sloeg drie of meer oefeningen op de rollen, en je krijgt meteen een prijs die is gebaseerd op de grootte van uw inzet voor die draai te winnen.

Ten slotte is er de grootste bijzonderheid van allemaal: uw kans om te breken in de bankkluis en verwijder zoveel mogelijk waardevolle spullen als je kan! Als je sloeg drie kluis symbolen op de actieve winlijnen, zult u direct worden getransporteerd naar een tweede scherm, waar je het spel de rol van Neil zich krijgt. Je zult in staat zijn uit verschillende methoden van binnenkomst en ontsnapping te kiezen, werken je een weg door het gewelf terwijl het proberen om een stap voor te blijven Kowalski. Zodra de reeks speelt in het bijzijn van je, word je beloond met een bonus credits voor uw inspanningen.

Onze visie op Heist…

Van alle Betsoft 3D slot games, Heist heeft een van de beste banen van echt het krijgen in het thema. Verbazingwekkend, de karakters van Neil en Kowalski eigenlijk het gevoel dat ze passen in het spel, in plaats van alleen te worden opgenomen in het spel als een bijzaak. Alles voelt net alsof je een deel van een massale bankoverval, waardoor het spel een heleboel plezier om te spelen maakt bent. Dit geldt vooral in de bonus games, die echt graven in de bankoverval thema.

Als je ooit een bankoverval film hebt gezien en dacht “Ik wil graag om dat te doen, als het niet voor het feit dat het zeer illegaal en zal waarschijnlijk de landing me in de gevangenis voor decennia,” geef Heist proberen. Het is misschien niet helemaal over het gevaar van een real life bankkluis heist, maar het zal zeker de kans om weg te lopen met een hele hoop geld geven.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...