dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / Tipsy Tourist

Tipsy Tourist

the_tipsy_tourist_online_slot_by_betsoftspeel-nu-knopDe Tipsy Tourist is Betsoft software aangedreven video slot met 20 pay-lijnen en 5 rollen. Het belangrijkste idee zich te verschuilen achter deze gokkast is een ontspannende vakantie op een exotisch strand. De gokkast heeft een grote intro, en de soundtrack spelen in de achtergrond voegt tot dit hele sfeer als de rollen te laten draaien. De rollen worden ingesteld op een soort van een groot houten bord tegen de achtergrond van palmbomen en blauwe luchten. Geef deze geweldige video slot een spin hier gratis of bezoek één van de Betsoft casino’s om te spelen voor echt geld.

Voordat u een drankje nemen en gaan zitten op het strand, moet u uw inzet bereik in te stellen. Door te klikken op “Choose Coin” zult u munten grootte die varieert van 0,02 tot 1. “Bet per Line” ingesteld wordt gebruikt om het aantal munten dat u wilt inzetten per lijn in te stellen, en de “Select Lines” zal het aantal regels te stellen . “Spin” zullen de rollen in beweging op de op dat moment gekozen inzet en “Max Bet” zal de maximale inzet toegestane instellen en draai de rollen automatisch op die weddenschap. “Autoplay” optie zal automatisch de rollen draaien zonder onderbreking, en “Double Up” zal de functie Gamble starten.

The Wild symbool in het spel wordt voorgesteld als de Houten Teken naar het strand symbool, en het kan vervangen voor alle symbolen met uitzondering van de scatter en bonus symbool. Wild symbolen zijn aanhankelijk tijdens gratis spins, en blijven ze opgesloten in de plaats voor de duur van de gratis spins.

the-tipsy-tourist-slot-1

De Scatter symbool wordt voorgesteld als de Beach Ball symbool. Als je 3 of meer strandbal overal te landen op de rollen 3, 4 en 5, zal u leiden Free Spins functie. Eenmaal geactiveerd wordt u beloond met 8 spins, maar u kunt meer te winnen door de aanvoer nog eens 3 strandbal verstrooit.

Als je landt 3 of meer Drinking Cup symbolen ergens op rol 1, 2 en 3 vindt u het Drinking bonusronde te activeren. Dit is een toss spel, en die ooit verliest moet een beker te drinken. Als u of uw tegenstander drinken al 3 kopjes, zal de ronde voorbij. Hoe meer munten die je gooien, zal des te groter je prijs zijn.

Elke keer dat u een win land tijdens basisspel kun je ervoor kiezen om je winst te gokken door te klikken op “Double Up”. In deze functie, zul je moeten kiezen welke kaart volgende zal worden getrokken: zwart of rood. Als u een juiste schatting te maken, zal je winst verdubbeld, en als je een verkeerde gok te maken, je verliest je winst, en gaat u terug naar het basisspel worden genomen.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...