dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / Tycoons

Tycoons

logo-tycoons-betsoft-slot-gamespeel-nu-knopDe Tycoons slot machine is ontworpen voor ons allemaal een beetje de smaak van het goede leven te geven. In dit spel, zult u worden vervoerd in een wereld waar de rich and famous play high stakes poker en genieten van alle luxe van excessieve rijkdom. Met speciale functies die betalen enorme sommen geld en tal van hoge betalende symbolen op de rollen, kan dit Betsoft slots game gewoon weer je in jezelf een tycoon!

Tycoons Gameplay en Basics

Net als bij de rest van de Betsoft 3D gokautomaat lijn van games, Tycoons is een 30-lijn slot met vijf rollen van het spel. Het beschikt over dezelfde uitgebreide animaties als de meeste games in de 3D-serie, samen met de prachtige graphics en geluid dat deze games staan bekend om. In het geval van Tycoons, zult u spelen in een luxe villa, met het geluid van een fontein bij je spel.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van hetzelfde symbool mogelijk overeenkomen, variërend van lage waarde symbolen zoals champagne en sportwagens, om grotere prijzen die worden toegekend voor contant geld en goud symbolen. De grootste prijzen zijn aan de vier tycoons dat naamgenoten het spel zijn. Deze miljonairs kunnen verdien je veel geld op de rollen, met de hoofdprijs kwam uit op 500 credits voor elke munt die u inzet op die winlijn! Dat is een maximum van 2500 credits als je inzet de volledige vijf munten per lijn.

De basis gameplay van Tycoons is vrij eenvoudig. Er zijn geen wilde / vervanging symbolen, noch is er een scatter feature. Er zijn een paar symbolen die wel leiden tot speciale functies, echter, die we praten over hieronder.

Speciale kenmerken van de Tycoons Slot Machine

Tycoons beschikt over een schat aan speciale functies die zijn ontworpen om u een kans om uw weg te verdienen in de wereld van de mega-rijke geven. Ten eerste is er een gratis spins spel dat soms kan worden geactiveerd wanneer u drie of meer van dezelfde tycoon op de rollen te raken. Sommige van de tycoon symbolen heeft een kleine “fs” in de onderste-rechtse hoek. Als u een van deze hit als onderdeel van een winnende combinatie van drie of meer, dan heb je een aantal gratis spins te verdienen. Zelfs deze gratis gametycoonsslots komen met toegevoegde bonussen; één van de rollen zal veranderen in een wild reel, terwijl alle winnende combinaties die het karakter die oorspronkelijk de bonus zal verdubbelen hun normale prijzen te verdienen geactiveerd functie.

Zoals veel Betsoft spelen, is er ook een speciale combinatie van symbolen die, wanneer ze samen op dezelfde rij, een bonus activeren. In Tycoon, gebeurt dit wanneer de stapel goudstaven, het pakje van contant geld en het chequeboek verschijnen (in willekeurige volgorde) achter elkaar op een rij, dan heb je de mogelijkheid om een van de drie halen om direct een prijs te verdienen.

Van de sleuven bonus games, de meest lucratieve is waarschijnlijk het pokerspel bonusronde. Dit spel wordt geactiveerd wanneer u drie van de poker symbolen ergens op de rollen te raken. Zodra dit spel is geactiveerd, zult u naar een tweede scherm waar de vier tycoons zitten rond een pokertafel worden gestuurd. U vindt de tycoon je denkt dat zal winnen van de hand te plukken, en dan zul je kijken naar de actie ontvouwen voor je. Hoe langer je blijft tycoon in de hand, hoe meer geld je zult winnen! Dit spel kan zeker resulteren in een aantal grote overwinningen; we getriggerd het vroeg op bij het testen van deze machine, en won een 6.000 munt prijs wanneer onze tycoon won de pokerhand.

Ten slotte kan geen game over de rich and famous misschien niet compleet zijn zonder een progressieve jackpot. Als u een maximale inzet te maken, kunt u in aanmerking komen voor de jackpot, die wordt geactiveerd wanneer vijf stalen aktetassen line-up op een enkele winlijn winnen. Het is niet een enorme jackpot – het is meestal in het bereik van een paar duizend dollar – maar dat is meer dan genoeg om je heel blij zijn als je wint te maken!

Ons Oordeel Over Tycoons

Tycoons doet een groot werk van het nemen van het thema van de ultra-rijken en de ontwikkeling van een volwaardig spel omheen. Samen met de standaard slots actie, zijn er een aantal thematische bonus games die je kunt verdienen nog meer geld, en de progressieve jackpot – die niet is een standaard onderdeel van een groot deel van de Betsoft slot games – is goed geplaatst hier, als het een vreemde omissie van een spel met dit thema zou zijn.

Over het algemeen kunnen we zeker Tycoons aanraden aan spelers sleuf in het algemeen, omdat het zorgt voor een solide gameplay en dezelfde geweldige graphics en geluiden die standaard in een van Betsoft’s 3D-slots zijn. Het thema zelf is waarschijnlijk niet te veel spelers prikkelen, maar het is leuk, en zeker doet afstand van het spel ook niet nemen. Hoewel het niet een opvallende spel, Tycoons is een sterke aanvulling op de 3D gokautomaat lineup.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...