dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / Under The Bed

Under The Bed

Under The Bedspeel-nu-knopDus, wat schuilt onder je bed? In de prachtig geanimeerde en onderhoudende 5-rollen, max-30 lijn winlijnen slot van Betsoft, er is meer onder het bed dat slechts een paar stofnesten en misschien wat twijfelachtige tijdschriften.

De ‘sterren’ van deze beestachtige slot zijn verschillende nasties die een paar zeer kleine kinderen genaamd Jessie (jongen) en Jane (meisje) van het verkrijgen van de nachtelijke sluimert te voorkomen. Ondanks het feit dat een dergelijke girly naam en ongelooflijk korte benen, Jessie is de kleine dappere soldaat van deze affaire, het overwinnen van de beestjes terug naar waar ze vandaan kwamen. Die onder het bed zou zijn, veronderstellen we.

 

Under The Bed Gameplay een Symbolen

Jessie en Jane staan aan de rechterkant van de rollen kijken naar je spins en kijken uit voor ondeugende monsters. Hun hoofd-bobbing krijgt een beetje vervelend na een tijdje, net als aandringen Jane’s op het uitvoeren van de Heimlich manoeuvre op Jessie elke keer dat je ‘spin’ te raken. De andere animaties zijn prachtig hoewel, vooral wanneer Jessie stampt op een beastie en blaast zijn kleine borst met trots.

U kunt uw munt waarde kiezen 0,02-1,00, en het aantal winlijnen dat u wilt in het spel te hebben 1-30. U kunt uw inzet-per-lijn kiezen uit een munt tot vijf. Je uiteindelijke inzet is alle drie van deze totalen bij elkaar vermenigvuldigd, en hoe meer je inzet, hoe hoger de jackpots.

De laagste prijs is voor de aanvoer van de drie ‘open raam’ symbolen die awards je vijf keer je totale inzet. Top van de spookachtige winkel is de eeuwig-angstige Jane, op 500x. Alle uitbetalingen zijn van links naar rechts alleen.

underbedscreenshot

Under The Bed Bonus Features

Under The Bed Wildsymbolen: Er zijn vier onder het bed wilde symbolen, die allemaal standaard monster symbolen met een gouden rand om hen heen. Het land een betalende monster combinatie die de omrande symbool en het monster in kwestie zal verschijnen onder het bed en draai het symbool omvat. Aan de andere kant een getal, dat het aantal spins zal zijn dat de wild symbool ‘plakken’ plaats. Het monster zal dan verdwijnen, maar niet zonder het geven van Jessie of Jane een lichte nachtelijke buitenissig-out eerste.

Geheimzinnige Deur Bonus spel: Als je de mysterieuze deur symbool van het land in het midden positie van de centrale reel, dan een hand zal bereiken door het, uit het scherm, pak je bij de scruff van je nek en trek je onder het bed en in het monster slaapkamer. Hier wordt u beloond met een tiental gratis spins voordat je gaat terug naar het hoofdspel. Alle jackpots tijdens de vrije spins worden verdubbeld.

Bed Bonus Scatter Symbool van het spel: Als u ten minste drie symbolen bed overal landen op de rollen, je bent in het bed bonusspel. Hier, Jessie en Jane zitten op hun bed, gewapend met een zaklamp, en je bent gepresenteerd met vijf kaarten om uit te kiezen. Het idee van het spel is om te ontdekken zoveel monster kaarten als je kunt voordat u de kaart ‘moeder’ te onthullen. Elk monster je kiest geeft de kinderen een schrik, en pompen wat geld in uw banksaldo. De komst van moeder eindigt de ronde, en je verzamelt zo veel geld als je tot nu toe hebt vergaard.

Double Up Feature: U kunt spelen double-or-stopt met al je wint. Je moet gewoon kiezen of het totaal van de drie dobbelstenen die is geschokt door een van de monsters even of oneven zal zijn. Kies recht te verdubbelen, of kies verkeerd om alles te verliezen.

Under The Bed Conclusie

Under The Bed echt is alles wat een online slots game zou moeten zijn, en NetEnt verdienen meerdere applaus voor de invoering ervan in de wereld van online slots.

Het geluid FX, soundtrack en animaties zijn allemaal prachtig. Je nooit moe van het zien van Jessie don een hockey masker als hij zich voorbereidt om te vechten tegen de slechteriken, of wanneer hij in de armen van Jane’s springt wanneer de harige, insect-achtige beastie betaalt een gesprek.

Met de toegevoegde bonus features en spel, onder het bed is echt een online slots dat is niets om bang voor te zijn – integendeel, in feite!

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...