dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / Viking Age

Viking Age

Viking Agespeel-nu-knopAh, het leven van een Viking: plunderen, naar de oorlog, het drinken, zeilen rond in die draakboten – klinkt leuk, nietwaar? Oke, dus de werkelijke Vikings had waarschijnlijk een beetje meer om te gaan met hun leven dan de glamoureuze dingen die we denken als ze komen voor de geest, maar waarom zorgen te maken over de details?

In Vikingtijd, een 3D gokautomaat door Betsoft, zult u in staat zijn om alle van de klassieke, stereotiepe Viking activiteiten op uw manier te genieten van het winnen van je eigen horde van contant geld. De combinatie van leuke graphics en geluid en grote prijzen beschikbaar op de rollen maakt Viking Age een echt leuke en unieke slotmachine-ervaring.

Viking Age Basics

Viking Age is een vijf-reel, 30-lijn 3D slot machine door Betsoft, en is verkrijgbaar bij de meeste casino’s runnen van hun software. Het spel kan gespeeld worden voor maximaal vijf munten per lijn, waarbij elke munt zijn waarde ergens tussen de € 0,02 en € 1.

Zoals met de meeste speelautomaten, het doel is om de symbolen van links aan te passen aan de overkant van de actieve winlijnen. Interessant, zal de meerderheid van de symbolen in de Vikingtijd op zijn minst een kleine prijs te winnen, zelfs als u alleen lukt om twee van hen te passen. De lagere waarde symbolen, zoals een oude rune of een schild, vereisen drie symbolen om een overwinning te activeren. Echter, de hogere waarde symbolen zoals de Vikingen zichzelf, hun oorlogsschepen, en de bijl hoeft alleen maar twee op een rij te winnen. De grootste prijs is afkomstig van de blonde Viking krijger, die u kunnen verdienen tot $ 1.500 als je vijf van hem overeen tijdens het spelen van het maximum aantal munten! Elke win wordt geleverd met een unieke animatie als extra beloning voor uw inspanningen.

Zoals met veel van de Betsoft slots, de basis gameplay opties voor Viking Age is eenvoudig. U hoeft geen zorgen te maken over wilde symbolen of gimmicks; gewoon proberen om de symbolen te passen, en weet dat hoe meer je overeenkomen, hoe groter de prijzen die je zult krijgen.

vikingageslot

Speciale functies in Viking Age

Maar niet alles over Vikingtijd is zo simpel. Er zijn drie verschillende speciale symbolen die zijn verborgen op de rollen, die elk het potentieel om een speciale functie bonusronde activeren.

De eerste is de Viking helm. Als het je lukt om drie of meer van deze helmen raakte tijdens een enkele spin, dan heb je de Rune Stone bonusronde te activeren. U zult in de buurt op de actie te zoomen en te helpen Viking vrouw Amma kies één van de vele mystieke symbolen die op de stenen rond de speeltoestellen verschijnen. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, word je beloond met een van de vele mogelijkheden. Je zou een instant bonus, of verdienen een aantal gratis spins. Anders, dit spel zal je soms direct naar een van de andere bonus games, zodat u nog groter te winnen!

Het tweede bonusspel wordt geactiveerd als je drie verschillende Amma symbolen hit, en staat bekend als de Multiplier Free Spins functie. In dit spel, heb je een aantal gratis spins winnen. Er zullen echter ook twee extra spoelen links en rechts van het normale rollen. Deze rollen zijn voorzien van multiplier symbolen die variëren van 2x tot 5x. Als je wint op een winlijn, en de multiplier symbolen aan de linkerkant van de eerste rol en het recht van de laatste haspel symbolen match, ziet u uw winsten voor die winlijn vermenigvuldigd met dat bedrag.

Misschien wel de meest spannende slots bonusronde in de Vikingtijd is de Arm Wrestling uitdaging, waarin twee Viking besluiten om zich te meten met elkaar in een wedstrijd van kracht. Dit spel wordt geactiveerd wanneer u drie of meer van de arm worstelen iconen geraakt. Zodra je in dit spel, alles wat je hoeft te doen is kiezen welke Viking u gelooft, zal de wedstrijd winnen, dan achterover leunen en kijken! Je zult credits winnen als de wedstrijd vordert, en je zult nog meer winnen als je Viking blijkt de overwinnaar.

Ons Oordeel Over Viking Age

We hadden veel plezier spelen en het testen van de Viking Age speelautomaat. Terwijl alle van de Betsoft 3D-slots hun best doen om de thema’s die ze rond echt te ontdekken, sommigen doen een betere baan van deze dan anderen, en Viking Age is zeker een van de beste in dit verband. Niet alleen het spel van de esthetiek echt brengen de Viking gevoel, maar de symbolen, animaties en bonus games ook fit recht in met het thema.

Wat betreft het spel zelf, is er een goede variëteit aan uitbetalingen beschikbaar, en we vonden dat overwinningen waren vrij frequent, die helpt voorkomen dat het spel uit steeds saai. Het bonusmateriaal leiden vrij vaak ook, die een constante spanning en variatie draagt bij aan de machine.

Over het geheel genomen Viking Age is een van de betere 3D-sleuven in de Betsoft lineup. Als je hebt genoten van andere 3D-slots, of als je nog nooit een hebt gespeeld en zijn op zoek naar een plek om in te springen, raden we Viking Age aan.

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...