dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / Weekend In Vegas

Weekend In Vegas

weekend-in-vegas-online-slot-machine-405x210speel-nu-knopWeekend in Las Vegas, een nieuw Betsoft slots game, opent met een bord met je kunt winnen tot 1.210.500 credits. Een kerel die eruit ziet als een mislukte Elvis impersonator staat aan de linkerkant en een collega staat op het recht houdt een teken dat zegt: “Noodzaak van een rit naar Las Vegas!”

Het blijkt dat de twee op het openingsscherm zijn Loony Larry en Balanced Ben. Voorzichtige Chris sluit zich aan hen voor de belangrijkste wedstrijd en hun weekend reis naar Las Vegas.

 

Weekend In Vegas Gameplay & Symbolen

Evenwichtige Ben leunt tegen een rode auto met de romp respectievelijk naar links van de rollen. Loony Larry zonnen zich tijdens de vergadering op de top van een camper aan de rechterkant van de rollen, zo nu en dan het eten van een stuk pizza. Voorzichtige Chris leunt tegen de camper.

Weekend in Las Vegas is een 243 win line video slot machine. 243 lijn machines betalen elk moment dat u drie of meer dezelfde symbolen op elke rol van links naar
rechts. U kunt uw inzet grootte in te stellen van 0,02 tot € 1,00 per munt en de inzet van een tot vijf munten per spin.

Een stripper op een paal (vanaf de taille – niet een pervert zijn) is de best betalende symbool. Loony Larry, Balanced Ben en Voorzichtige Chris hebben elk speciale symbolen, die elk drie rijen hoog. De wilde symbool is een teken van Las Vegas en een politie-auto is de Scatter symbool. De gemeenschappelijke A, K, Q, J, en 10 symbolen ronde uit de mogelijkheden.

Na het gewone spel wint de double up mini-game beschikbaar. U kunt kiezen of de munt zal opduiken kop of munt. Als je hebt gelijk je verdubbelen je winst, maar als je dat niet bent, verlies je je winst. De dubbele up mini-game is niet beschikbaar nadat de bonus ronde of gratis spins en u kunt kiezen om niet te spelen.

weekendinvegasscreenshot

Weekend In Vegas Bonus Features

Vegas Strip Bonus: The Vegas Strip bonusronde wordt ontgrendeld door het invullen van drie of meer rollen met een van onze belangrijkste personages op elke rol. (Hetzelfde karakter moet elk van de rollen in te vullen.) Wanneer de bonus ronde start je casino’s op de Las Vegas strip te bezoeken voor een kans op mooie prijzen.

Elk van onze drie helden heeft een andere kans om te winnen. Balanced Ben is voorzichtig op tijden en roekeloze bij anderen. Hij is altijd een goede inzet voor een sterke overwinning. Voorzichtige Chris wint altijd, maar niet winnen. Loony Larry niet vaak winnen, maar als hij wint hij wint groot.

Extra re-spins worden verdiend tijdens de bonusronde door het invullen van 2-4 rollen met hetzelfde karakter.

Free Spins Scatter: Drie of meer scatter bonussen te lanceren gratis spins modus. Je wint 20 gratis spins voor vijf scatters, 12 gratis spins vier scatters, en 8 gratis spins drie scatters. Scattersymbolen niet hoeft te line-up van links naar rechts. Ze kunnen overal op het spel scherm. U kunt extra gratis spins te winnen tijdens de free spin-modus. Alle scatter en regelmatige uitbetalingen worden verdubbeld tijdens de vrije spins mode.

Elke keer als je ontgrendelen gratis spins krijg je een gratis spin op het geld wiel na uw gratis spins. Het heeft prijzen en pijlen die wijzen in de richting van het centrum. Wanneer u spin en land op een prijs je de prijs te winnen en terug te keren naar normale spel te spelen. Als je het geluk hebt om te landen op een pijl bent u weer te draaien voor de volgende rij in het wiel. Hoe dichter je bij het centrum van het wiel hoe groter de prijzen.

Weekend In Vegas Conclusie

De geluiden zijn niets bijzonders, maar de graphics en gameplay zijn geweldig. Wanneer u combineren de bonus ronde en free spins met 243 pay lines, Weekend in Vegas
is een spel dat je moet toevoegen aan uw afspeellijst. Neem je eigen virtuele reis naar Las Vegas door te genieten van een paar spins op het Weekend in Vegas slotmachine vandaag!

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...