dinsdag , januari 16 2018
Home / BETSOFT MOBIEL / WhoSpunIt

WhoSpunIt

whospunit-497x334speel-nu-knopBekend om hun expertise in het creëren van prachtige rijke grafische 3D speelautomaten hebben Betsoft Gaming wederom overtrof alle verwachtingen door het leveren van nog een andere spannende en unieke game. De WhoSpunIt 3D gokkast heeft een unieke moord mysterie thema (vandaar de titel verwijst naar de populaire ‘Who Done It?’ Zin), beschikt over een aantal volledig geanimeerde 3D-personages (vijf om precies te zijn), en bevat verschillende niveaus van gameplay waarin je ziet verzamel aanwijzingen om de moord op te lossen.

WhoSpunIt Thema en Gameplay

Net als bij de meerderheid van de 3D speelautomaten ontwikkeld door Betsoft Gaming, WhoSpunIt bevat 5 rollen en 30 winlijnen. Denominaties variëren van slechts 0,02-1 en tussen 1 en 5 munten kan worden ingezet op elke winlijn, wat betekent dat een potentiële maximale inzet van 150 munten per spin. Er is ook een maximale uitbetaling bedrag van 320.500 munten beschikbaar op deze gokkast.

WhoSpunIt is een moord-mysterie gokautomaat in een luxe villa genaamd Wellington Manor waarin spelers belast met het verzamelen van bewijsmateriaal aanwijzingen om op te lossen, die de moord op de heer Farmington gepleegd ziet. Er zijn in totaal vijf geanimeerde 3D-personages in het spel die de verdachten en ze zijn: Covington de Butler, Miss Ellie de huishoudster, Dr.Van Austren de Physician, Miss Chatham de Socialite, en de heer Wellington de gastheer en eigenaar van de eigendom.

Er is een breed scala van symbolen in de WhoSpunIt gokautomaat te wijten aan het hebben van een aantal idee modes die hun eigen specifieke symbolen, maar we zullen later praten over die. Het wordt gebruikt in het grootste deel van de sleuf symbolen zijn de vijf moord verdachten (de heer Wellington, Covington, Miss Ellie, Dr.Van Austen, en Miss Chatham), een kluis die is verborgen achter een portret, vergrootglas, een bord op het muur met informatie over de moord, en de benen van de vermoorde heer Farmington (dit is de hoogste waarde standaard symbool en het is de moeite waard 2500 credits als je 5 landen op de rollen).

whospunit

WhoSpunIt Bonus Features

De WhoSpunIt gokkast is uniek en speelt in meer van een ‘spel stijl’ is dan de andere slots momenteel vrijgegeven. Wanneer u voor het eerst begint te spelen WhoSpunIt zult u merken een vijf minuten timer af te tellen boven de rollen. Dit is wanneer de ‘Detective Mode’ zal beginnen en binnen deze vijf minuten moet u draaien de rollen zo vaak mogelijk om willekeurige verzamelen ‘clue spins’ en je bent ook toegekend uw basis symbool wint terwijl dit te doen.

Het aantal aanwijzing spins je verzameld hebt staan vermeld op de linker onderkant van de gokautomaat en zodra de countdown timer is voltooid zult u de detective-modus te beginnen. Er zijn eigenlijk 3 verschillende niveaus om de detective mode (locatie, moordwapen en kritische aanwijzing), allemaal met verschillende symbolen, en het aantal spins je hebt om elk level te lossen hangt af van hoeveel aanwijzing spins u verzameld in de basis spel. Met het oog op elk niveau te voltooien moet u zich ophopen vijf sterren op een van de vijf opties voor elk spel.

Locatie (niveau 1): Het eerste niveau is het ontdekken van de locatie waar de moord plaatsvond. De locaties zijn het Gazebo, badkamer, studeerkamer, eetkamer en keuken. Verzamel vijf sterren op een van deze locaties en je zult vervolgens doorstromen naar niveau 2. (NB: Tussen elke levels moet je nog steeds accumuleren aanwijzing spins in het basisspel).

Murder Weapon (niveau 2): Vervolgens moeten we de moordenaars wapen van keuze te ontdekken. Dit is tussen een Noose, Wrench, Knife, Poison, of een Gun. Opnieuw vijf sterren zijn nodig voor één wapen alvorens aan niveau 3.

Kritische Clue (niveau 3): Nu weten we van de locatie en het moordwapen moeten ontdekken we de kritische idee om ons te helpen kiezen welke van de vijf personages de moord gepleegd. De aanwijzingen, onder andere over een Stethoscoop, sigaret, gemorste thee, een horloge en een Duster. Nogmaals, het land vijf sterren op een van deze aanwijzingen en je zult het level te voltooien.

Het oplossen van de moord: Met alle van de aanwijzingen en informatie verzameld, weten we moeten beslissen ‘wie het gedaan’. Deze modus wordt geactiveerd door de aanvoer het bewijs symbool in het midden van de rol 3 en ziet u de moord op te lossen door een ondervragende, of gewoon te beschuldigen, het karakter van uw keuze. U wordt dan beloond bonus credits voor het voltooien van het spel.

Op de top van dit alles is er ook een spannende gratis spins modus wordt gekenmerkt. Deze wordt geactiveerd in het basisspel door de aanvoer symbolen van alle vijf tekens op de rollen op een bepaald moment en ziet u beloond met 10 gratis spins. De meest interessante aspect van deze is echter dat je dan naar een van de vijf tekens, die elk een andere functie aan hen kiezen. Dit omvat een 2x vermenigvuldiger op uw gratis spins, reels te betalen in beide richtingen, een 4x multiplier, 1-5 willekeurige wilds, of een uitbreiding van wild – die allemaal brengen sommige mooie grote overwinningen uit uw gratis spins!

Bekijk dit ook eens

BETSOFT SLOTFATHER II

Betsoft Slotfather II Videoslot leider van echte 3D filmische gaming

Betsoft Slotfather II Videoslot komt er aan de opvolger van het Betsoft Slotfather Videoslot, gebaseerd op ...