dinsdag , januari 16 2018
Home / VIDEO POKER / All American Poker

All American Poker

all-american-videopokerDit spel is gemaakt door BetSoft en natuurlijk, het thema is een viering van Amerika. Er zijn prominent displays van de sterren en strepen van de Amerikaanse vlag en het Vrijheidsbeeld en het nationale symbool, de Bald Eagle.

Hoewel de setting en het thema anders dan andere video poker games kunnen zijn, de regels zijn in principe hetzelfde. Er is slechts één regel in dit spel en je kunt het spelen voor zo weinig als $ 0,05 een hand. De maximale grootte munt is $ 5.00, en je kunt vijf munten te spelen op elke spin. Zoals in de meeste video poker spellen, als je een Royal Flush te raken met het maximum aantal munten in het spel, krijg je betaald 4,000-1. De grootste potentiële uitbetaling is $ 20.000.

Kenmerken

In overeenstemming met de Amerikaanse thema van het spel, het gehele speelveld is strikt in de kleuren rood, wit en blauw, de kleuren van de Amerikaanse vlag. Verrassend is er geen patriottisch muziek duidelijk op elk punt. Je zou gedacht hebben dat een winnende hand zou gepaard gaan met een spetterende George M. Cohan lied, maar dat is niet het geval.

Strategie

De functie die All American Video Poker onderscheidend maakt, is de uitbetaling tabel. Er zijn ongewoon hoge uitbetalingen in dit spel voor zowel een rechte en een straight flush.

In bijna alle andere video poker games, een flush betaalt meer dan een rechte en een full house betaalt meer dan een flush. Maar in All American Video Poker ze allemaal betalen 8-1. Meestal zal een straight flush een beetje meer dan vier-of-a-kind te betalen, maar in dit spel, loont het bijna zes keer zoveel.

all-american-poker

Met het groter dan gebruikelijk ruil voor een rechte en met de gigantische uitbetaling voor een straight flush, weet je wat handen om te proberen voor als je de mogelijkheid om te houden of folden uw kaarten.

Bonus Game Features

U kunt op de DOUBLE knop na een winnende hand en je krijgt de kans om uw uitbetaling verhogen. Dit gokken spel, net als de meeste geproduceerd door Playtech, geeft u de mogelijkheid om gewoon de helft van je winst riskeert als je niet wilt dat het allemaal op het spel te zetten. Zoals gebruikelijk in een video poker gok spel, bent u laten zien een open kaart en je zult moeten verslaan door te kiezen voor een hogere kaart van de vier kaarten aangeboden.

 

speel-nu-knop